Päivitykset

CHATTIONGELMIEN VUOKSI PELIÄ PELATAAN DISCORDISSA

.......................................................................

Talvi-Kevät 2019

Ilman "Tyrannia" jonka ympärille Tunkeilijat kerääntyivät, lauma hajosi. Seireenit, tunkeilijoiden täysin nartuista koostuva soluttautumisryhmä juonii jotain. Hovissa valmistaudutaan Monarkkiparin häihin, ja Kruununprinssi on ottanut puolison. 

.......................................................................

Marras-Joulu 2018

Astaythien astui viimein hyökkäyskannalle saartaakseen vanhan "Tyranni" Rishmarin joukot Rauniokylässä. Yhdessä shamaanien, värvättyjen villien sekä kasvaneen kaartin kanssa sota saatiin päätökseen ennen Hiljaisuuden Öitä. Rishmari pidätetty ja lukittu kauas kansan silmistä. 

.......................................................................

Syksy 2018

Vieras verenvuototauti runnellut sodan Astaythienin joukkoja ja kansaa. Parannuskeinon puolesta työskennellyt lääkäri Uzeyer kehitti parannuskeinon, mutta kuoli itse jätettyään itsensä lääkitsemisen liian myöhäiseksi. 

.......................................................................

Elokuu 2018

Kaksi hyökkäystä Tunkeilijoiden puolelta Astaythieniin. Ensimmäinen tuli yllätyksenä kylää kohtaan, aiheuttaen huomattavia vaurioita. Shamaanioppilas sekä Tietäjän pennunpennut siepattiin ja heitä kidutettiin. Tästä johtuen shamaanit luopuivat puolueettomuudestaan. Hovin sekä shamaanien tukema puolustus kylällä, sekä Tietäjän kostoisku Tunkeilijoiden leiriin aiheutti huomattavat tappiot Tunkeilijoiden joukoissa. Epäonnistunut hyökkäys palatsiin

.......................................................................

Kevät 2018

Rishmarin joukot aloittivat sotatoiminnan terroriteoilla. Juomaveden lähteitä myrkytettiin, kylässä sytytettiin kahdesti tulipaloja, ja vartijoiden päitä toimitettiin seipäissä palatsille. Vastatoimena Monarkki valtasi ympäröivien villien maita, ja liitti villit kansaan.  Kartta laajentunut.

.......................................................................

24.10.2017

Vääristyneet henget on palautettu väkisin takaisin tuonpuoleiseen kärsimään tuomiotaan. Rishmari, kuninkaan isä, on lähettänyt tiedustelijoita Astaythieniin ja aloittanut kyvykkäiden susien sieppaamisen. 

.......................................................................

20.6.2017

Sokeutunut soturi Zoltan menetti henkensä suojellessaan perhettään Vääristyneiksi hengiksi paljastuneilta tappajilta metsässä. Shamaanit pohtivat Jumalhengiltä tuen kysymistä, ja Sköll saapui vastaamaan pyyntöihin kesken Helteen Karnevaalien. 

.......................................................................

 

......................................................................

Peli on perustettu 26.6.2014

Tunkeilijoiden kauhunkampanja ajoi viimein kuninkaan päättämään, että todelliseen sotaan tulisi ryhtyä. Monarkin luotetuimmat neuvonantajat ohjeistivatkin iskemään heti, kun taudista toipunut maa kykeni, pistäen kampanjan tiukalle aikataululle. Sota tuli lopettaa, ja Tunkeilijoiden johtaja joko pidättää tai lopettaa mahdollisimman nopeasti, ennenkuin mahdolliset lisäjoukot saisivat aikaa saapua tai Tunkeilijat aikaa levätä Hiljaisuuden Öiden lävitse. Kaikeksi onneksi hyökkäys onnistui vähäisillä menetyksillä. 

Ja nyt kun viimein tämä varjo on poistunut valtaunnan yltä, pystyy kansa huokaisemaan helpotuksesta. Menetettyjä rakkaita on mahdollista surra, tulevia juhlia valmistella,sekä valtakunnan hallintoa uudelleen pohtia. 

Vaan entäs vanhat varjot? Monarkin henkeä uhannut tappaja on pysynyt piilossa sodan ajan, palaako hän jälleen kuvioihin nyt? Entäs Tunkeilijoiden selviytyjät? Missä heidän majapaikkansa oli, riehuvat nyt kymmenet maantieryöväriklaanit toisiaan vastaan Rishmarin nimissä. Mutta onko valtakunnan ytimessä vielä soluttautujia? Mitä he suunnittelevat?

 

__________________________________________________________________________________________________________

Pelin maailma on laaja ja syväulotteinen, joten tekstiä sivuilta löytyy rutkasti. Älkää kuitenkaan ottako siitä paineita itsellenne. Sivut kannattaa ensialkuun silmäillä läpi ja lukea tarkemmin sitten, kun ne osuvat pelien kannalta ajankohtaisiksi. Kaikki teksti on löydettävissä myös foorumilta liittymisen jälkeen.

Peli keskittyy hahmojen välisiin suhteisiin ja elämään, ei laumaVSlaumailuun tai pentutehtailuun.

________________________________________________________________________

 

Sudenusva on tekstimuotoinen, chatissa pelattava fantasiaroolipeli.

Peliä pelataan susilla, mutta pelin maailmassa liikkuu myös erilaisia henkiolentoja aina näkymättömistä sieluista suuriin puitakin suurempiin Jumalhenkiin ja Jumaliin! Peli on maustettu monimuotoisella fantasiamaailmalla ja kulttuurilla, joihin sisältyy muunmuassa omanlaisensa lait, juhlat ja tarut unohtamatta tasoyhteiskunnan kiemuroita! Pelimaailma on laaja ja monimuotoinen ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja mihin suunnata katseensa.

Pelin maailma on saanut vaikutteita skandinaavisesta mytologiasta ja The Elder Scrollsin maailmasta, mutta perustuu silti itsekeksittyyn ja -luotuun maailmaan.

 

Pelissä on paljon sisältöä, mutta pelaajat ja ylläpito ovat valmiita ohjaamaan aivan aloittelijat pelin maailman ja roolipelaamisen saloihin!

Pelin tarkoitus on miellyttää kaikentasoisia pelaajia, antaa hyvä pohja ja tähtäimiä joihin kurotella ja ehdottomasti hyvä yhteishenki!

Ikärajamme on 16 vuotta roolien sisällön ja mahdollisen luetunymmärtämisen vaativuuden vuoksi. Pelaajakuntamme keski-ikä on 20 vuotta, ja porukkaa pelistä löytyy 16-29 ikävuoden väliltä.

Sivuinfo                                                linkitysbannerit

Ylläpito: CrimsonClaw

Foorumi by Foorumini.com 

Vieraskirja by Smartgb.com

Sivut by Wix.com ja Webs.com

 

Osoite: http://sudenusva.wix.com

Yhteys:sudenusvarpg[at]gmail.com                                                                                                                                                              

___________________________________________________________________________________________

 

Linkinvaihdossa                                                                                      

Ulkoasu ja kuvat© Darkmidar & Jauffer | Pelin tekstit, idea ja maailma© CrimsonClaw & Darkmidar | Hahmot©Pelaajiensa

| © Sudenusva 2014- | Kaikki kopiointi kielletty! | Ota yhteyttä: sudeusvarpg[at]gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now