top of page
Bannu_kevat_2021.png

Päivitykset

CHATTIONGELMIEN VUOKSI PELIÄ PELATAAN DISCORDISSA

.......................................................................   

Huhtikuu 2021

Tietäjä Ghail on kuollut ja siirtänyt manttelinsa pojalleen Wreithille.

....................................................................... Joulukuu 2020

Prinssi Percidal on valittu uudeksi monarkiksi ja kruunajaiset pidetään pian Hiljaisuuden Öiden jälkeen. Uusi kylä Aetherinkielen itäpuolella on valmistunut ja pyritään asuttamaan.

.........................................................................Kesä 2020

Kuningas Raondin kuoltua nousi valtaan julma prinssi Nefaldre. Omissa kruunajaisissaan Nefldre sai kansan nousemaan kapinaan, kun uusi kuningas yritti teloittaa viattoman shamaanioppilaan. Kapinan aikana Nefaldre sai itse surmansa.

.......................................................................

Huhtikuu 2020

Tietäjäoppilas on todennut kuningas Raondin sairauden kuolemaan johtavaksi ja parantumattomaksi. Seirena pakeni tyrmästä, vapauttaen kaikki muut vangit. Seireenan avopesemät sudet pakenivat parantolasta aiheuttaen kaaosta palatsilla. Prinsessa Pyraian kolme tervettä pentua saatiin maailmaan hyökkäyksen aikana.

.......................................................................

......................................................................

Peli on perustettu 26.6.2014

Tervetuloa

Kevät on jälleen koittanut Astaythienissä ja valtakunnassa eletään muutosten jälkeen uuden ajan alkua. Niin kansa kuin shamaanit ovat saaneet uudet johtajat Monarkin ja Tietäjän vaihduttua. Valtakunnan laajennuttua on myös kansa entistä jakaantuneempi, etelän villien eläessä omaa eripuraista elämäänsä ja idässä Aetherinkielen takana Routavallin kylässä magika ja shamanismi on kielletty. Myös shamaanien keskuudessa on syntynyt katkeruutta ja riitaa menneisyyden varjojen yhä uhatessa koko valtakuntaa.

_____________________________________________________________________________________

Pelin maailma on laaja ja syväulotteinen, joten tekstiä sivuilta löytyy rutkasti. Älkää kuitenkaan ottako siitä paineita itsellenne. Sivut kannattaa ensialkuun silmäillä läpi ja lukea tarkemmin sitten, kun ne osuvat pelien kannalta ajankohtaisiksi. Kaikki teksti on löydettävissä myös foorumilta liittymisen jälkeen.

Peli keskittyy hahmojen välisiin suhteisiin ja elämään, ei laumaVSlaumailuun tai pentutehtailuun.

_____________________________________________________

 

 

 

Sudenusva on tekstimuotoinen, chatissa pelattava fantasiaroolipeli.

Peliä pelataan susilla, mutta pelin maailmassa liikkuu myös erilaisia henkiolentoja aina näkymättömistä sieluista suuriin puitakin suurempiin Jumalhenkiin ja Jumaliin! Peli on maustettu monimuotoisella fantasiamaailmalla ja kulttuurilla, joihin sisältyy muunmuassa omanlaisensa lait, juhlat ja tarut unohtamatta tasoyhteiskunnan kiemuroita! Pelimaailma on laaja ja monimuotoinen ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja mihin suunnata katseensa.

Pelin maailma on saanut vaikutteita skandinaavisesta mytologiasta ja The Elder Scrollsin maailmasta, mutta perustuu silti itsekeksittyyn ja -luotuun maailmaan.

 

Pelissä on paljon sisältöä, mutta pelaajat ja ylläpito ovat valmiita ohjaamaan aivan aloittelijat pelin maailman ja roolipelaamisen saloihin!

Pelin tarkoitus on miellyttää kaikentasoisia pelaajia, antaa hyvä pohja ja tähtäimiä joihin kurotella ja ehdottomasti hyvä yhteishenki!

Ikärajamme on 16 vuotta roolien sisällön ja mahdollisen luetunymmärtämisen vaativuuden vuoksi. Pelaajakuntamme keski-ikä on 20 vuotta, ja porukkaa pelistä löytyy 16-29 ikävuoden väliltä.

__________________________________________________________________

 

Linkinvaihdossa                                                                                      

Sivuinfo                                              

linkitysbannerit

Ylläpito: CrimsonClaw

Foorumi by Foorumini.com 

Vieraskirja by Smartgb.com

Sivut by Wix.com ja Webs.com

 

Osoite: http://sudenusva.wix.com

Yhteys:sudenusvarpg[at]gmail.com                                                                                                                                                              

Ulkoasu ja kuvat© Darkmidar, Jauffer & Judilin| Pelin tekstit, idea ja maailma© CrimsonClaw & Darkmidar | Hahmot©Pelaajiensa

| © Sudenusva 2014- | Kaikki kopiointi kielletty! | Ota yhteyttä: sudeusvarpg[at]gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com

bottom of page