Päivitykset

CHATTIONGELMIEN VUOKSI PELIÄ PELATAAN DISCORDISSA

.......................................................................

Huhtikuu 2020

Tietäjäoppilas on todennut kuningas Raondin sairauden kuolemaan johtavaksi ja parantumattomaksi. Seirena pakeni tyrmästä, vapauttaen kaikki muut vangit. Seireenan avopesemät sudet pakenivat parantolasta aiheuttaen kaaosta palatsilla. Prinsessa Pyraian kolme tervettä pentua saatiin maailmaan hyökkäyksen aikana.

.......................................................................

Talvi-Kevät 2020

Kuningas on sairas. Prinsessa Pyraia odottaa pentuja. Valtakuntaan liittyneille villeille opetetaan Astaythienin tapoja. Upseeri Krevium menetti henkensä pelastaessaan nuoren villin karhulta. Kaarti on ratsannut seireenien piilopaikan ja vanginnut suurimman osan seireeneistä, osa on päässyt pakoon ja saattaa yhä suunnitella jotakin.

.......................................................................

Kesä-Syksy 2019

Monarkkiparin häiden jälkeen Kuningas alkoi saada outoja oireita. Shamaaneja vakoillut seireeni jäi kiinni ja joutui Tietäjän vangiksi.

Kruununprinssin puoliso on saanut tietää prinssin todellisesta henkilöllisyydestä ja synnytti kylässä kolme pentua, joista kaksi jäi kylään.

.......................................................................

Talvi-Kevät 2019

Ilman "Tyrannia" jonka ympärille Tunkeilijat kerääntyivät, lauma hajosi. Seireenit, tunkeilijoiden täysin nartuista koostuva soluttautumisryhmä juonii jotain. Hovissa valmistaudutaan Monarkkiparin häihin, ja Kruununprinssi on ottanut puolison. 

.......................................................................

Marras-Joulu 2018

Astaythien astui viimein hyökkäyskannalle saartaakseen vanhan "Tyranni" Rishmarin joukot Rauniokylässä. Yhdessä shamaanien, värvättyjen villien sekä kasvaneen kaartin kanssa sota saatiin päätökseen ennen Hiljaisuuden Öitä. Rishmari pidätetty ja lukittu kauas kansan silmistä. 

.......................................................................

 

......................................................................

Peli on perustettu 26.6.2014

Palatsilla toivutaan uudesta järkytyksestä. Vangit ovat paenneet tyrmästä ja Seirenan avopesemät potilaat villiintyivät parantolassa, hyökäten palatsilla susien kimppuun. Verisen välikohtauksen seurauksena sattui monta kuolemantapausta ja vangit pääsivät pakenemaan Palatsilta. Kuningatar Philanan määräys etsiä Seirena on kiirinyt valtakunnan halki kaikkien korviin.

Astaythieniä odottavat uudet muutokset, kun kuningas aikoo jakaa valtakunnan lääneihin, ruhtinaiden alaisuuteen. Kevään lähestyssä on kuningas Raondin tila huonontunut ja prinssi Nefaldre punonut omia juoniaan varjoissa. Millaisia liittolaisia tuleva kuningas on löytänyt Palatsin tyrmistä? Nefaldren puoliso prinsessa Meyni on saanut tietää prinssin synkän salaisuuden ja meni synnyttämään pentunsa kylään, turvaan puolisoltaan. Totuus Nefaldestä on vain harvojen tiedossa ja ne jotka tietävät, ovat vaarassa, jos prinssi saa kuulla hänen salaisuutensa paljastuneen.

_________________________________________________________________________________________________

Pelin maailma on laaja ja syväulotteinen, joten tekstiä sivuilta löytyy rutkasti. Älkää kuitenkaan ottako siitä paineita itsellenne. Sivut kannattaa ensialkuun silmäillä läpi ja lukea tarkemmin sitten, kun ne osuvat pelien kannalta ajankohtaisiksi. Kaikki teksti on löydettävissä myös foorumilta liittymisen jälkeen.

Peli keskittyy hahmojen välisiin suhteisiin ja elämään, ei laumaVSlaumailuun tai pentutehtailuun.

________________________________________________________________________

 

Sudenusva on tekstimuotoinen, chatissa pelattava fantasiaroolipeli.

Peliä pelataan susilla, mutta pelin maailmassa liikkuu myös erilaisia henkiolentoja aina näkymättömistä sieluista suuriin puitakin suurempiin Jumalhenkiin ja Jumaliin! Peli on maustettu monimuotoisella fantasiamaailmalla ja kulttuurilla, joihin sisältyy muunmuassa omanlaisensa lait, juhlat ja tarut unohtamatta tasoyhteiskunnan kiemuroita! Pelimaailma on laaja ja monimuotoinen ja tarjoaa paljon vaihtoehtoja mihin suunnata katseensa.

Pelin maailma on saanut vaikutteita skandinaavisesta mytologiasta ja The Elder Scrollsin maailmasta, mutta perustuu silti itsekeksittyyn ja -luotuun maailmaan.

 

Pelissä on paljon sisältöä, mutta pelaajat ja ylläpito ovat valmiita ohjaamaan aivan aloittelijat pelin maailman ja roolipelaamisen saloihin!

Pelin tarkoitus on miellyttää kaikentasoisia pelaajia, antaa hyvä pohja ja tähtäimiä joihin kurotella ja ehdottomasti hyvä yhteishenki!

Ikärajamme on 16 vuotta roolien sisällön ja mahdollisen luetunymmärtämisen vaativuuden vuoksi. Pelaajakuntamme keski-ikä on 20 vuotta, ja porukkaa pelistä löytyy 16-29 ikävuoden väliltä.

___________________________________________________________________________________________

 

Linkinvaihdossa                                                                                      

Sivuinfo                                              

linkitysbannerit

Ylläpito: CrimsonClaw

Foorumi by Foorumini.com 

Vieraskirja by Smartgb.com

Sivut by Wix.com ja Webs.com

 

Osoite: http://sudenusva.wix.com

Yhteys:sudenusvarpg[at]gmail.com                                                                                                                                                              

Ulkoasu ja kuvat© Darkmidar, Jauffer & Judilin| Pelin tekstit, idea ja maailma© CrimsonClaw & Darkmidar | Hahmot©Pelaajiensa

| © Sudenusva 2014- | Kaikki kopiointi kielletty! | Ota yhteyttä: sudeusvarpg[at]gmail.com

© 2023 by PURE. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now